Ontdek Den Haag in 24 uur

1 octobre 20191 min leestijd
Ontdek Den Haag in 24 uur

Heb je maar 24 uur om Den Haag te zien? Geen probleem. Wij vertellen je wat je allemaal kan doen!

Den Haag is altijd een voorname stad geweest. Wil je een eerste indruk krijgen van de Haagse stijl en klasse, raden we een rondvaart aan. Amsterdam heeft meer grachten, maar die van Den Haag kunnen je zeker verrassen!

Ook Den Haag heeft mooie grachten

Een absolute must is een bezoekje aan het fraai gelegen Binnenhof. Daar zetelt het Nederlandse parlement. Het torentje van de premier is een blikvanger. Aangrenzend is het Mauritshuis, waar je het beste van de Nederlandse schilderkunst uit de Gouden Eeuw kan bewonderen. In De Gevangenpoort aan de Hofvijver leer je alles over misdaad en straf. 

Het Binnenhof en de Hofvijver, Den Haag

Op wandelafstand vind je het koninklijk paleis Noordeinde, het werkpaleis van de koning. Je kan er niet op de koffie, maar even passeren hoort erbij. Dat geldt ook voor het beroemde Vredespaleis, het kloppende hart van vrede en rechtspraak. 

De pier van Scheveningen, Den Haag

Voor de tweede helft van de middag raden we een bezoekje aan Scheveningen aan, waar je kan luieren of uitwaaien op het populairste strand van Nederland, met de beroemde pier. Ook leuk voor kinderen: Madurodam, ofwel Nederland in het klein. Regent het? Haal dan je shoppinghart op in de Haagse Passage, de oudste en mooiste winkelgalerij van Nederland. 

Aan gezellige plekjes voor een lekkere lunch is in Den Haag geen gebrek. En je kan de dag hier ook prima afsluiten met een gastronomische ervaring. Overal vind je hippe en spannende restaurants!

Ontdek Den Haag in 24 uur

Andere aanbiedingen voor dit hotel
Andere aanbiedingen voor dit hotel
Andere aanbiedingen voor dit hotel
Andere aanbiedingen voor dit hotel

Lees meer artikelen