Gebrek aan ideeën voor je volgende weekendje weg?

Dit zijn de beste tips voor de herfst
27 septembre 20192 min leestijd
tips meisje weekend computer

In de herfst gaat de temperatuur omlaag, zijn er meer regenachtige dagen, krijgen de bladeren eerst allerlei kleuren om daarna van de bomen af te vallen en wij hebben steeds meer zin om het weekend thuis door te brengen. Waarom afscheid nemen van onze comfortabele zetel en ons geliefde dekentje? Omdat het net zo leuk is om thuis te blijven en onze gewone routine aan te houden als om weg te gaan en de dagelijkse gang van zaken te doorbreken!

weekendje bergen natuur herfst

Soms is het puur uit luiheid dat we gewoon thuisblijven in onze gerieflijke woning. Daarom raden we je het beste van dit seizoen aan om ervoor te zorgen dat de herfst een beetje minder futloos is dan gewoonlijk.

Trick or treat?

halloween weekendje weg

Dit jaar valt 1 november op een vrijdag, joepie! De eerste echte break na de zomervakantie mag je absoluut niet missen. Vanaf 23 september vind je een speciale categorie met ad hoc aanbiedingen voor deze gelegenheid: mis ze niet!

Voor de onverbeterlijke laatkomers

last minute weekend koppel

Plannen is niet je sterkste punt en op tijd het weekend plannen wordt lastig. Het is nog erger in deze periode van het jaar: na de zomer gaan we er op het werk weer volop tegenaan en heb je het door de week zo druk dat het al vrijdag is voor je je afvraagt wat je de dag nadien gaat doen. Te laat? Nee!

Werp eens een blik op onze last-minute, klik de optie Rond mijn huidige locatie en je krijgt alle aanbiedingen voor hotels die zich op minder dan 2 uur rijden bevinden. Je moet enkel nog je koffer inpakken en wegwezen maar.

Om de batterijen op te laden

wellness weekend vriendinnen

Met zo'n lage temperaturen is het beter je te verschansen in een comfortabel wellnesshotel dan op de zetel Netflix te liggen kijken! Zo krik je voor de start van een nieuwe werkweek echt je energiepeil omhoog. En als je je eens echt in de watten wil leggen, filter dan de aanbiedingen en kies voor deze met behandeling inbegrepen. Je zal zien dat tussen de massages door de herfst nog nooit zo ontspannend is geweest.

Vergeet dat dieet

gastronomisch weekend winter

De winter staat voor de deur en jammer genoeg weten we ook dat we binnenkort met een paar kilootjes meer kampen dan in de zomermaanden.

We moeten sowieso elke dag al een paar opofferingen doen, waarom af en toe dan niet eens de regels volledig aan je laars lappen? Kies voor een gastronomisch weekendje en maak je smaakpapillen gelukkig: wie bezorgd is om zijn lijn, heeft genoeg aan een work-out die wat pittiger is dan anders.

Voor de spaarders

luxe hotelkamer reis

Als we de lotto zouden winnen, kiezen we er waarschijnlijk allemaal voor om te gaan reizen, zonder beperkingen op vlak van tijd, ruimte en geld uiteraard. Maar als je dat wat je het liefste doet, wil blijven doen, zijn de Flashdeals, die we elke week onderhandelen en bekend maken, echt iets voor jou. Dat 4-sterrenhotel waar je al zo lang van droomt, ligt zo eindelijk binnen handbereik.