Ghent River hotel

Gent, Vlaanderen, België

Over het hotel

Ontdek Gent tijdens een exclusief verblijf in het Ghent River Hotel aan de oever van de Leie. Het hotel is als enige per boot te bereiken door de aanwezigheid van de oude aanlegsteiger. Dat is al uniek net als de oude fabriek uit 1857, waar het hotel in is gevestigd. Aan de overkant van het Ghent River Hotel ligt een leuk pleintje, dat in de middeleeuwen dienst deed als garenmarkt. Het standbeeld van Jacob van Artevelde is net als de vrijdagsmarkt even verderop te vinden. Op de bovenste verdieping van de voormalige fabriek wordt elke dag het ontbijtbuffet gepresenteerd. Je ontbijt dus dagelijks met een panoramisch uitzicht over Gent. Er is ook een gezellige bar aanwezig in het Ghent River Hotel. Hier geniet je van nationale en lokale drankjes. Even relaxen in de sauna of de conditie bijhouden in het fitnesscentrum is mogelijk in dit veelzijdige hotel.

Adres

Waaistraat - Gent, 9000

Klanten-reviews

Startpagina
9.0
Comfort
3.0
Netheid
9.0
Maaltijd
10.0
Locatie
10.0
Prijs/kwaliteit verhouding
9.0
Thierry
In echtpaar - 29/01/19
8.3
Geluidshinder (slecht geïsoleerde kamer, we hoorden de buren alsof we er bij zaten) Matras en hoofdkussens (knobbels) waren niet goed.

Aankomst en vertrektijden rooster

Aankomst:
15:00 - 23:00
Vertrek:
07:00 - 11:00

Voorzieningen en voorwaarden

Voorzieningen
  • Receptie 24/7
  • Lift
Vrijetijdsbestedingen
  • Sauna
  • Bar / Lounge
  • Terras
  • Fitness centrum (Gratis)
Algemeen
  • Bagageopslag (Gratis)
Parkeerplaats
  • Privé parkeerplaats (Gemiddelde kosten per dag: 10 EUR)

Waarom kiezen voor Weekendesk?

Activiteiten en ontbijt inbegrepen

Enkel de beste hotels

Annuleren en wijzigen zonder kosten

Klantenservice

Onze klantendienst is bereikbaar van maandag t.e.m. vrijdag van 9:00 's ochtends tot 21:00 's avonds en van zaterdag tot zondag van 10:00 's ochtends tot 19:00 's avonds op het nummer 04 277 60 06 (lokaal tarief)
*Prijs incl. BTW berekend voor 2 personen verblijvend in dezelfde kamer en gedurende de periode aangegeven in de details van de aanbieding. De "vanaf" prijs komt overeen met het goedkoopste tarief verkrijgbaar voor twee personen indien beschikbaar en afhangend van voorwaarden (minimaal aantal nachten en/of andere vermelde condities in de details van de aanbieding.)