📍Selectie van aanbiedingen bij jou in de buurt**
📅 Gratis annuleerbaar tot 2 dagen voor vertrek**
✅ Boek nu en betaal later of in termijnen**.
HomeBlog

Home suite home

Tover je huis om tot een hotel voor het ultieme weekendje thuis
8 april 20203 min leestijd
Hotel aan huis

Iedereen houdt van een weekendje weg zo nu en dan. Helaas, is nu niet het beste moment om dit te doen. Dat we voor nu binnen moeten blijven betekent niet dat we onszelf niet kunnen trakteren op een weekendje weg (in huis). Wij hadden het idee om jou de tools te geven om je huis om te toveren tot een hotel. Zodat jij dit weekend nog een tripje naar je eigen huiskamer kan plannen!

Boek lezen met koffie

Begin je dag in een chill modus

Een van de meest rustgevende activiteiten vinden wij toch wel een boek lezen met een kopje koffie in de lounge van een hotel. Een essentieel deel van deze ervaring is de muziek. Lo Fi muziek brengt je in de juiste stemming. Ga lekker zitten en relax! Geniet van deze muziek via Soundcloud. Dit is ook de perfecte achtergrondmuziek als je thuis werkt. 

Eggs Benedict

Restaurant waardige brunch uit je eigen keuken

Kijk jij ook nog dagelijks met heimwee naar alle food foto’s op je gsm, verlangend naar je favoriete restaurants. Stop maar met dromen en start met het maken van een boodschappenlijstje! We zullen je vertellen hoe je een heerlijke Eggs Benedict kan maken. Dit zijn de stappen:

Dit recept is voor 2 personen.

Ingrediënten:

  • 8 reepjes bacon
  • 2 eetlepels fijngesneden peterselie 
  • 4 eieren
  • 2 eetlepels witte azijn of rijstazijn
  • 2 Engelse muffins
  • Boter 

Ingrediënten voor de Hollandaise saus (je hebt hiervoor een blender nodig)

  • 10 eetlepels ongezouten boter
  • 3 eidooiers 
  • 1 eetlepel citroensap
  • ½ eetlepel zout
  • Een snufje cayenne peper of tabasco

Bereiding:

  1. Start met de bacon te bakken in de pan. Ondertussen zet je een grote pan die voor driekwart gevuld is met water aan de kook. Als het water kookt. Voeg de azijn toe.
  2. Smelt de boter voor de saus in een pan. Doe de eierdooiers, citroensap en zout in de blender tot het mengsel lichter van kleur is. Zet de blender op de laagste stand en voeg langzaam de boter toe. Om het op smaak te brengen voeg naar eigen smaak zout en citroensap toe. Houdt dit warm terwijl je de rest bereidt. 
  3. Nu is het tijd om de eieren te pocheren in de pan die je zojuist al aan de kook hebt gezet. Hier vind je instructies voor het pocheren van een ei. Ondertussen rooster je de Engelse muffins. Je snijdt deze door de helft en roostert ze.
  4. Het is tijd om het gerecht samen te stellen. Leg de halve Engelse muffins op een mooi bord. Doe wat boter op de muffins en leg 2 reepjes bacon op iedere muffin. Leg het gepocheerde ei op de bacon en giet hier de hollandaise saus overheen. Strooi wat peterselie over het gerecht en je brunch is klaar!

Pak bestek en wat drinken en geniet van de zon vanuit je eigen tuin of balkon, terwijl je van deze heerlijke lunch geniet!

Espresso Martini

Sluit de dag af met een cocktail van je eigen bar

Trakteer jezelf op een glas vol geluk! Een van onze favoriete cocktails is de Espresso Martini. Perfect bij of als een dessert. Zo maak je deze heerlijke cocktail:

Ingrediënten:

  • Koffielikeur                      30ml
  • Wodka                              30ml
  • Espresso                          30ml
  • Koffiebonen                      3 stuks
  • Optioneel: suikersiroop   5ml
  • Ijsklontjes 

Bereiding:

Zet een espresso, deze kan je warm gebruiken. Giet de espresso in de cocktailshaker met wat ijs. Voeg de koffielikeur en wodka toe. Flink schudden tot er een schuimlaag ontstaat. Giet het drankje zonder ijs in een Martiniglas. Garneer dit met 3 koffiebonen en genieten maar. Cheers! 

Ps: deze cocktail smaakt nog beter in je eigen spa aan huis