Ga even lekker genieten voor de kerstdrukte

22 décembre 20191 min leestijd
Hotel voor een weekendje weg in kerstvakantie

De kerstdagen staan voor de deur en daarna is het nieuwjaar. Heel gezellig, maar... druk! Cadeautjes kopen, familiebezoekjes, diners voorbereiden: het vraagt allemaal tijd en energie. Soms vergeet je dan jezelf. Trakteer je daarom even op een verwenweekend, direct voor Kerstmis. Bij Weekendesk vind je nu geweldige deals voor alle smaken.

Samen met onze hotelpartners hebben we tientallen exclusieve arrangementen samengesteld voor een lekker lui weekendje weg, op vaak minder dan twee uur rijden. Laat de kok maar even voor jou werken, en leun maar eens goed achterover! Ideeën nodig? Hier volgen ze.

Gastronomisch genieten

Gastronomisch verwenweekend

Kerstmis staat garant voor culinaire hoogstandjes. Wist je dat veel hotels en restaurants je ook in het weekend voor de kerstdagen al laten genieten van een heus gastronomisch kerstdiner? Vaak zijn er dan minder gasten, dus krijg je meer aandacht, en is de sfeer intiemer. 

Wellnessweekend

Weekendje wellness in hotel met spa

December is ook op het werk extra druk. Alles moet af voor de kerstvakantie. Wat is er fijner dan goed ontspannen als het allemaal achter de rug is? Laat je daarom eens verwennen en kies voor een weekendje wellness. In de spa staat de tijd even helemaal stil.

Kom tot rust in de natuur

Weekend weg in de natuur

Een heerlijke wandeling door het bos, langs open velden of op het strand: het blijft een geweldige manier om de batterij terug op te laden. Ook in de winter! Combineer je luie weekendje in de natuur met een fijne maaltijd en je kan er helemaal tegenaan. Doen!