Wintertip: weekendje Dinant in een tophotel

11 décembre 20191 min leestijd
Weekendje Dinant, Ardennen, België

Op zoek naar een bijzonder hotel voor deze winter? Het Castel de Pont-à-Lesse is de geknipte locatie om te herbronnen! Prachtig gelegen in De ardennen met de natuur voor de deur en het gezellige Dinant op korte afstand: Weekendesk heeft voor jou een hele trits exclusieve deals in dit geweldige hotel!

Weekend weg naar Hotel Castel de Pont-à-Lesse

Hotel Castel de Pont-à-Lesse is gevestigd in een oude burcht, omgeven door een immens natuurdomein in een van de mooiste valleien van de Ardennen. Vanuit het restaurant heb je een onvergetelijk uitzicht. De chef-kok is een specialist in verfijnde gerechten met verse streekproducten. Je bent verzekerd van een weekendje gastronomisch genieten!

Hotelkamer Castel de Pont-à-Lesse, Dinant

Ook de verzorgde, comfortabele kamers zien uit op de natuur. Je vindt hier alles om eens goed te ontspannen. Het hotel heeft een eigen zwembad waar je baantjes kan trekken uitkijkend op het groen. Moeten we nog zeggen dat de omgeving uitnodigt om te wandelen?

Zwembad in hotel, Dinant

Een paar minuutjes rijden en je bent in Dinant. Dit is misschien wel het gezelligste stadje van de Ardennen, beroemd door de Citadel die hoog boven het centrum uittorent. Je kan er fijn winkelen en ook La Merveilleuse bezoeken, een grot die pas in 1904 werd ontdekt. Verder vind je hier een museum over het plaatselijke Leffe-bier. Proeven mag! En natuurlijk zijn er tal van verwijzingen naar de saxofoon, uitgevonden door Dinants beroemdste zoon Adolphe Sax.

Ook zin in een weekendje Dinant en de rust van een authentiek Ardens hotel? Kijk dan snel naar onze aanbiedingen!