Vier romantische top-kloosterhotels

5 septembre 20191 min leestijd
Kloosterhotels zijn romantisch

Slapen in een klooster: je moet er geen monnik of non meer voor zijn. Steeds meer kloosters zijn nu hotels! En die hebben allemaal een heel eigen, warme en aangename sfeer. We stellen er vier aan je voor.

Martin's Klooster, Leuven

Martin’s Klooster in Leuven

Dit rustig, maar toch centraal gelegen Leuvense kloosterhotel verenigt hedendaags comfort met charme uit de zestiende eeuw. En met historie: ooit woonde hier Guy Morillon, de secretaris van Karel de Vijfde. Tip: ga eens relaxen in de kloostertuin. Of bezoek het bruisende centrum van Leuven. Twee minuutjes wandelen!

Martin's Patershof, Mechelen

Kloosterhotel Patershof

Heb jij al eens ontbeten in een kerkzaal? Dat kan in Patershof, een prachtig gerestaureerd klooster met kerk in hartje Mechelen. Wondermooie kamers en authentiek glas-in-lood geven je een intiem thuisgevoel. Ideaal voor een romantisch weekend. Je stapt vanuit Patershof zo naar de Grote Markt.

Landgoed Kapellerput, Heeze

Hotel Kapellerput in Heeze

Liever de natuur in? Kapellerput in het Nederlandse Heeze ligt op een groot landgoed met bossen waarin het heerlijk wandelen is. Het hotel heeft een spannende artistieke aankleding en op de menukaart staan heerlijke, met zorg bereide streekproducten.

Martin’s Dream, Bergen

Wellness in Martin’s Dream

Relaxen in een Turks bad of jacuzzi en genieten van cocktails en Henegouwse gastronomie: dat kan in het superelegante Martin’s Dream Hotel, een verbouwd klooster in de historische binnenstad van Bergen. De spa is van grote klasse en je vindt er een brasserie, lounge en restaurant, allemaal onder één dak!

Ontdek hier onze andere buitengewone hotels

Andere aanbiedingen voor dit hotel
Andere aanbiedingen voor dit hotel
Andere aanbiedingen voor dit hotel
Andere aanbiedingen voor dit hotel
Andere aanbiedingen voor dit hotel

Lees meer artikelen