Jouw perfecte 15 augustus-weekend!

8 août 20191 min leestijd
Welke bestemming wordt het?

Heb jij al plannen voor het lange weekend van 15 augustus? Wij hebben speciaal voor jou honderden ideeën verzameld voor het perfecte weekendje weg. Van toffe citytrips en zinnenprikkelende wellnesservaringen tot natuuruitstapjes en culinaire arrangementen… je vindt ze bij ons. En met kortingen waar je blij van wordt!

Brugge is altijd tof

Zin in een citytrip in eigen land? Ga naar Brugge. Daar trakteert Grand Hotel Casselbergh je op een wellnessbeleving in 13e-eeuwse kelders. Of wat dacht je van het romantische hotel Place Rouppe in Brussel? Stap anders over de taalgrens. Bergen is een van de mooiste steden van Wallonië en in Bouillon kan je gastronomisch genieten met uitzicht op de Semois.

Indrukwekkend Frankfurt

Vind je wat langer reizen geen probleem, maak er dan een minivakantie van. Verken Frankfurt, het Duitse Manhattan, maar dan met een levendige oude binnenstad. Lyon is een van Frankrijks hotspots van het moment en dichter bij huis kunnen we altijd Luxemburg aanraden. Heb je de Dom van Keulen trouwens al bezocht?

Wellness: even heerlijk ontspannen...

Even heerlijk herbronnen in de wellness kan op tal van plaatsen, zoals in het Nederlandse Eindhoven, het eeuwig bruisende Amsterdam, het charmante Lille in Noord-Frankrijk en natuurlijk ons eigen Spa. In Oostende pak je de laatste zomerzon mee. Niet te missen!

Spektakelfan? Ga naar het pretpark!

Zoek je spanning en sensatie voor het hele gezin, denk zeker eens aan De Efteling of Phantasialand. Inspiratie gekregen? Bekijk dan nu onze promoties en profiteer. Het is sneller 15 augustus dan je denkt!

Trek eropuit voor een lang weekend

Design, wellness en ontspanning in Louvain-La-Neuve
Vanaf
119 €*
-33%
1 nacht, voor 2
Andere aanbiedingen voor dit hotel
Superieur kamer Promo: Heerlijk ontspannen in de sauna in Spa
Vanaf
109 €*
-45%
1 nacht, voor 2
Andere aanbiedingen voor dit hotel
Weekend met diner en toegang tot de Thermen in Spa (vanaf 2 nachten)
Vanaf
299 €*
-45%
2 nacht, voor 2
Andere aanbiedingen voor dit hotel
Ontspannend weekend in een suite in Blankenberge
Vanaf
160 €*
-38%
1 nacht, voor 2
Andere aanbiedingen voor dit hotel
Ontspanning en massage in Remouchamps
Vanaf
209 €*
-40%
1 nacht, voor 2
Andere aanbiedingen voor dit hotel