Dance-spektakel op het strand

2 août 20191 min leestijd
Het gezelligste dansfeest van de kust

Tomorrowland gemist? Of kan je niet wachten tot de volgende editie? Zeebrugge lonkt met een spetterend weekend vol zon, zee en dance! Van 9 tot en met 11 augustus kan je er terecht voor WECANDANCE, het gezelligste dansfeest van de kust. Direct aan het strand!

WECANDANCE draait om spannende grooves, zomers avontuur, coole looks en vooral heel veel fun. Aan alles is gedacht. Hippe cocktails natuurlijk, maar ook geweldig lekker eten, met smakelijke en gezonde snelle happen, en culinaire hoogstandjes voor de echte foodies. Zelfs topkoks Sergio Herman en Syrco Bakker zakken af naar Zeebrugge!

Met een safari look hoor je er helemaal bij

Een dress code heeft WECANDANCE niet. Authentiek zijn staat voorop, maar... er is wel een thema: safari! Dus: luipaardprints, khaki-shirts en cowgirlboots zijn meer dan welkom. WECANDANCE maakt van het strand van Zeebrugge een savanne met een kolkende menigte dansers in coole outfits.

Top-DJ’s zetten je voeten in beweging

En natuurlijk is er muziek. Tientallen top-DJ’s uit de hele wereld dompelen je onder in de wereld van house, urban, hiphop en techno. Enkele namen? Stavroz, Acid Pauli, Faisal, Jan van Biesen, Ritchie Santos, Neon, Tsar B, Damian Lazarus, Thang. Kortom, maak je op voor de vetste en opwindendste beats van het moment.

Hier gebeurt het: Zeebrugge

WECANDANCE is elk jaar weer een feest van muziek, vriendschap en magie, op een van de mooiste plekjes aan de Belgische kust. Met steeds de zee bij de hand voor een verfrissende duik! Onze tip: combineer het met een weekendje Blankenberge, Knokke of Oostende!

Ontdek onze weekendjes weg aan de Belgische kust

Ontspannend weekend in een suite in Blankenberge
Vanaf
160 €*
-38%
1 nacht, voor 2
Andere aanbiedingen voor dit hotel
Romantisch genieten aan de kust (vanaf 2 nachten)
Vanaf
417 €*
-33%
2 nacht, voor 2
Andere aanbiedingen voor dit hotel
Speciale early booking: Uitwaaien aan de Belgische kust in Oostende
Vanaf
95 €*
-31%
1 nacht, voor 2
Andere aanbiedingen voor dit hotel
Verblijf in een hotel met rijke geschiedenis op dé perfecte locatie
Vanaf
127 €*
-41%
1 nacht, voor 2
Andere aanbiedingen voor dit hotel
Champagne ontbijt aan de Belgische kust
Vanaf
78 €*
-60%
1 nacht, voor 2
Andere aanbiedingen voor dit hotel