Annuleerbare en terugbetaalbare aanbiedingen*
Verblijf inclusief ontbijt en activiteit
Alleen de beste hotels

Ontdek Nederland tijdens een weekendje weg

15 février 20191 min leestijd
 Ontdek Nederland vandaag

Wil je wel weekend weg, maar heb je geen zin om ver te reizen? Of wil je gewoon graag op verkenning in je eigen land? Dat kan! Nederland heeft zoveel moois te bieden.

In Amsterdam kun je allerlei oude gebouwen bewonderen en musea bezoeken, maar ook uitgebreid winkelen of een boottocht maken. 

Amsterdam weekendje

Rotterdam is een schitterende combinatie van oud en modern. In Den Haag kun je ‘op chique’ gaan in het luxueuze Hotel des Indes, waar je midden in het historische centrum zit met beroemde musea zoals het Mauritshuis, de Gevangenpoort, het Eschermuseum of Panorama Mesdag. Je kunt ook de tram nemen naar Scheveningen om lekker uit te waaien aan het strand en thee te drinken bij het Kurhaus. 

Rotterdam weekendje

Heb je zin in een attractiepark, kies dan voor Madurodam in Den Haag, de Efteling bij Kaatsheuvel of de Gaiazoo in Valkenburg. Wil je de natuur in, dan is er van alles te doen: van wadlopen bij de noordelijke eilanden tot boswandelen op de Veluwe of in het heuvelachtige Limburg, van fietsen door de Biesbosch tot zeilen op de Friese meren.


Park Efteling weekendje

Zoveel variatie op zo’n bescheiden stukje grond! Maak snel je keuze en profiteer van een van de vele aanbiedingen van deze maand.